dissabte, 29 de març del 2008

dilluns, 24 de març del 2008

Viña del Mar

Mar Pacífic a Viña del Mar.

Vàrem estar aquests ultims dies en aquesta ciutat a la espera de si podiem viatjar a l'illa de Pascua amb la Navy Xilena....però de moment res de res, així que seguirem a l'espera sucant-nos a aquestes platges.

Molts de records per tots i totes.

dimecres, 19 de març del 2008


Plaza de Armas




Hostel




dijous, 13 de març del 2008

Ascens al Volcà Villarrica

Volcà Villarrica
2848 m.s.m
(Més info)

Material:
Piolet
Granpons
Casc
2 litre d'H2o
Anorak
Pantalons termics
Material per fer el descens per tubs de gel.







Aquesta és la magnífica vista que teniem des de la part alta del volcà, però amb les emanacions de sofre que hi havia ens era quasi bé impossible poder respirar bé. El sofre es ficava per dins les foses nasals i picava tot el cos.
Vàrem trigar unes 6 hores en fer la cima, primer una pujada fins al final del telesilla que ens va consumir una hora i ens va deixar les cames fetes sopeta.Desrprès mitjançcant grampons - ja teniem l'experiència del perit moré- una pingüinera - o gelera- desprès roca viva i al final una pujada inhumana- sortint a les 9 del matí i arribant a les 14 del migdia fent cim.

Una breu explicació: NOMÉS SO









Com baixar per un volcà nevat?????





dimarts, 11 de març del 2008

Sushi i Suecs

Sushi i Suecs

Aqui us penjem unes fotos de l'ultima trobada catalans-sushians-suecs que hem tingut. Ahir al camping várem fer uns amiguets molt especials, ells eren un grup de suecs que anaven per america llatina amb 3 busos de color rosa. Va ser un gran impacte trobar-nos-els, mentre la Marta i l'Aleix es menjaven uns suculents sushis maquis.






Van algunes fotos, no tenen desperdici, eren una colla de hippys.


divendres, 7 de març del 2008

BIENVENUTTI A XILE

Aquests són alguns del lleons marins que en vàrem trobar només entrar a Xile al poble de Valdivia. Són de veritat i estan fent la seva al port.



I aquí va el primer banyet al Pacífic. No només ens hem mullat els peus, sinó que hem fet una bona sucadeta¡¡¡¡


dimarts, 4 de març del 2008

II Ruta per Bariloche

II ruta per la majestuosa Barilox¡¡¡¡¡

Pampa Linda-Cerro Tronador-refugi Otto Meiling.


Benvolguts amiguets i amiguetes, un cop més hem fet ús del nostre habitual mitjà de transport - -my feed is my only carriage-, oaseasé els nostres estimats peus, pert a realitzar una nova ruta.


ha estat increïble, tot va començar una mika del revés, només arribar va ploure ....mmmm...24 hores seguides i l'única opció va ser estar recollits a la tenda cantant Do, RE, Mi........i esperant que el temps amoinés....Al dia següent un regueram de sol va sortir cap a les 10 del matí i la Marta i l'Aleix montanya amunt.


El nom d'aquest cerro, és per la quantitat de desprendiments que a les seves glaceres s'hi donen, el primer dia des del camp base semblava que el món s'acabava, en dos paraules, im-pressionant.

Vam estar un parell de dies per la muntanyeta, vam acampar al Refugi Otto i a la nit fotia un vent... semblava que veníem directes cap a CAT!!!!! però bueno, les estrelles que es veien des d'allà no tenien preu!!!!!!!!!!!!!!

Hem passat un parell de dies més per Bariloche per descansar les cames i arreglar dents i demà ja marxem cap a XILE!!!!!!! (Isidre: PISCO SOUR A LA TEVA SALUT!!!), directes cap a Valdivia, a banyar-nos a l'Oceà Pacífic!!!

Us deixem uns vídeos de regal amb les vistes que hi havien al refugi Otto, també vam poder grabar un fantàstic exemplar de pingüí....