dijous, 31 de juliol del 2008

Per Lima i Cuzco

Hola a Tothom de 9....feia dies que no deiem res, però amb la nova incorporació tot a anat volant, visita per Lima, actuació de circ, amiguet "gabaxet", paella per celebrar el sant de la Marta....ufffff tot un estres.
Avui hem arribat ja a Cuzco, després d'agafar el bus més luxos en 9 mesos, TV, Sopar i esmorzar, Bingo amb regalets a bord.....dos paraules im_pressionant¡¡¡¡¡¡¡¡Al arribar al Cuzco, conegut també com el melic del món, ens hem dispossat a agafar el trekking per anar a veure el Machupichu a través de 5 die i 4 nits per els famosos camís inques.....en trobarem algun?????

dijous, 24 de juliol del 2008

Nova incorporació


Ben aviat la trobareu entre nosaltres¡¡¡¡¡¡¡¡
SAbeu el seu nom?Sabeu la seva edat?
No patiu, dintre de pocs dies sabreu tota la seva informació.
Serà una nova siloflipes??????????

dissabte, 19 de juliol del 2008

Cordillera Blanca. Trekking Santa Cruz - Vaqueria.

Aquí algunes imatges del nostre trekking per aquesta espectacular vall.







Aclimatació i pà arriba¡¡¡¡I tot va començar des de 2850 m.sm al poblet de Cashapamapa.









































diumenge, 13 de juliol del 2008

La cordillera Blanca "Huaraz"


Hola¡¡Com anem???Nosaltres fa uns dies hem arribat a la Cordilelra Blanca, segons diuen una de les maques de tot el món i on es pot realitzar sense cap mena de dificultat una caminata de 4 dies per aquesta, considerada el segons camí mes preciós del món, Serà així com diuen???Bueno bueno, estem de moment aclimatat-nos a la alçada per si de cas, avui em realitzat una petita incursió a la cordillera i en el video teniu el resultat......Sense comentaris, l'Aleix quasi acaba al riu...


Per aquestes terres Peruanes de moment tot bé, alguns cops ens han intentat timà i ho han coneguit i altres ha estat al revés, fent-nos passar per Argentins, Xilens, o Vascos per aconseguir algun tipus de descompte, tant per ser americans o per fer veure que el tema dels tiquets que es treuen de la maniga i que et fan pagar no van amb nosaltres....Bueno .....así es la vida papitus...

I que més explicar-vos...bueno doncs us farem una petita introducció al que és la gastronomia Peruana, com poden ser les Patates a la Huancaina, papaes bollides amb una cremeta i formatge molt i molt bones, també trobem l'arrós Xaufa mundialment conegut com arrós 3 delicies i el Ceviche, pexi cru amb llimoneta que està per llepar-se els dits ;). Aquests dies per aquí també hem tingut el gust de porvar Iogurt artesanal i demà esperem que ja comprarem el famós Jamón y Queso de la Región per a emportar-nos a fer el Trek. Doncs de moment res mésk, us enviem petons gegants i bon profit i bona cuina jejejeje.



diumenge, 6 de juliol del 2008

Les línies de Nazca


Després de 3 dies amunt i avall per la lletja ciutat de Nazca, finalment hem aconseguit pujar a una avioneta que ens fes una volteta de 30 minuts per sobre les línees de Nazca. L'aeroport estava a rebentar d'extrangers, esperant durant hores i hores ja que els peruans són bastant manguis i et prometen tot el que no poden complir. Així que hem tingut sort i hem pogut veure les figures i línees, increïble!! a més a més des d'una avioneta que semblava de joguina... una molt bona experiència!!!
figura: alcatraz



a la foto d'adalt l'alcatraz

i a baix l'arbre i les mans

dimarts, 1 de juliol del 2008

el vol dels cóndors al cañón del Colca

Estem passejant pel Cañón del Colca. Avui hem anat a la Cruz del cóndor, on hem pogut veure cóndors impressionants, alguns ens han volat a un metre de distància!!!!




















Aquí teniu les fotos que hem fet:
http://picasaweb.google.es/aleixmarta/CanyDeColca

I un parell de vídeos:

petons per tothom!!!!