divendres, 29 d’agost del 2008

Entrada a Ecuador

Welcome to Ecuador

I que millor que canalla alegre al entrar a un pais?????



dimarts, 26 d’agost del 2008

Catarata Gocta

Catarates de Gocta

Aquí va algun que altre video de la 3º catarates amb més alçada del món, ha estat increïble¡¡¡¡¡



a¡¡¡¡¡i també us deixem una curiositat que em trobat al hospedaje on estem ara....No us perdeu el punt número 8.....esto que es lo que és???????

dilluns, 25 d’agost del 2008

Chachapoyas

Hola siloflipencs!!!!
Estem una altra vegada al Nord del Perú, però aquest cop a la ciutat de Chachapoyas. Després de deixar a la Sara a Lima, vam agafar un d'aquests busos que tant ens agraden de...... 22 hores! sí sí...... Vam arribar ahir al vespre i avui al matí ja ens hem llevat a les cinc! per poder fer unes visitetes...... Hem anat a veure els Sarcòfags de Karajía i la Caverna de Koicta.

Els Sarcòfags eren interessants, però es veien des de molt lluny. I hem hagut de fer unes quantes peripècies per arribar-hi... Us posem una foto, no és de la nostra càmera però és perquè els veieu d'aprop.

La Caverna ens ha agradat molt: ens ha fet de guia un noiet d'uns divuit anys (l'Édgar); hem estat una hora dins i hem vist estalactites i estalagmites (de gegants i de súper fines), hem vist ratpenats, calaveres, ossos, una mòmia, sales gegants... ha estat molt molt interessant! sobretot quan la Marta ha relliscat i quasi acaba amb la boca plena de fang (o de caca de ratpenat....). Encara no ha anat cap arqueòlag a estudiar les restes, però creiem que quan hi vagin fliparan bastant... Ens estem trobant que en aquests països tenen moltíssims jaciments arqueològics però ningú hi inverteix ni un sol, per tant està súper mal conservat, no saben de quan és ni qui ho ha fet, cap turista ho coneix per tant ningú ho visita... vaja, que quan comencin a invertir-hi es descobriran moltes moltes coses. Però bueno, primer esperem que inverteixin amb altres coses perquè els hi cal molt molt!
Bueno guapos, us pengem un parell de fotos de la caverna de Kiocta i us enviem petons gegants! demà anem a veure una súper cascada i demà passat anem a veure una fortificació.

ciao ciao!

dissabte, 16 d’agost del 2008

pel nord del Perú...

Hola hola!!!!!!
fa dies que no sabem res de vosaltres, esteu tots de vacances, oi??? per això tampoc donem moltes senyals de vida!!!!!!!
hem estat a les platges del nord, ara estem visitant ruïnes, molt més tranquil que a Cusco. I ara aprofitant els últims dies que ens queden amb la Sara, què ràpid passa el temps!!!!!
Us enviem molts petons a tots.
bones vacances!!!!!

divendres, 15 d’agost del 2008

Costa Nord Peruana

Una visita a la costa Nord Peruana, barques de Totora, Banys en aigues càlides i ostres del tamany d'una bimbe de Rugby.









dimecres, 6 d’agost del 2008

Ciutat inka de Machu picchu

4 AM: Amigos!! despierten!!!!! inundació a l'habitació

4.30 AM: esmorzaret

5 AM: pujada de les 1729 escales mentre el sol començava a iluminar-nos

6 AM: MACHU PICCHU EN DIRECTE!!!!!!!!!!!!!!


Hem visitat avui el Machu picchu... INCREÏBLE!!!!! hem estat unes 7 hores caminant per la ciutat: les runes impressionants, temples al sol, al cóndor... Observatori astronòmic... Els inkes tenien una civilització molt molt interessant, llàstima dels espanyols que ens els vam carregar a tots....


Us hem penjat les fotos, ens hagués encantat que ho poguéssiu veure tots en directe...


petons gegants

Camí de Salkantay a Machu Pichu

SALKANTAY


Amb el "cupo" complert per al camí inka tradicional, hem hagut de fer el Camí Alternatiu per arribar al Machu Pichu. És un camí de 5 dies i quatre nits.

El primer dia, ben d'hora vàrem agafar el bus fins el poble de Mollepata, on ens esperaven el "arrieros", el cuiner i el assistent juntament amb el guia de l'expedició. Erem un grup de 10 aventurers, Londinencs, Txecs, Yueseis i es clar, Catalans.



Així és com vàrem començar a caminar el primer dia, fent un ascens de 2500 metres fins a quasi 4000, fent nit al camp base del Salkantay 6200 i pico metres, amb unes vistes espectaculars i un fred que quasi no vem ni notar, ¡Quins màkines que estem fets! i quin canvi, sopar a taula calentet, no teniem que portar ni tenda ni fogonet, res de res....Anàvem sobrats de forçes jejejeje.


Arribada al punt màxim i celebració massiva

Al dia següent ven d'hora ens vàrem alçar, a les 6 del matí. Un bon esmorzar i camí cap amunt fins al pas del Salkantay a 4800 metres, estavem tant a munt que ni els GPS dels Txecs trobava un satelit per calcular l'alçada.Un bon dinar i cap avall que tenim pressa. Al arribar al campament de la segona nit, després de caminar durant 8 hores, ens varem fer un bany a les termes per relaxar el cos, però nosaltres no podiem ni moure un dit, així que ho vàrem deixar per el matí següent.



Tercer dia i cap avall que fa baixada¡¡¡¡¡¡¡ i a 2000 metres, selva a tuti pleni¡¡¡¡No va ser un dia molt durillo, i al arribar al poble Santa Teresa unes birretes i relax total.
L'últim dia va ser una mica lleig, ja que vàrem tindre que caminar per la via del tren que va fins a Aguas Calientes, però al arribar, ja sabiem que al endemà ens esperava el imponent Machupichu.


En fi, l'excursió ha estat una pasada, la Sara ho ha donat tot i més i ens ha demostrat que els Sant Cugatencs al 100 % de forma, ni malt d'altura ni res de res, La Marta d'aquí poc ja intentarà convèncer a l'Aleix de fer algun 7000 metres i l'Aleix com a peix a l'aigua, pujant i baixant el que li venguin.
En fi, aquest camí ha estat espectacular i ens ha deixat molts i molts bons moments, així com també bons amics. Roger, ets un màquina, ha estat un plaer fer el trek amb Tú, ens veiem a BCN i arrassem a Gràcia.

PABLO: Hello, you have the photos in the link FOTOS PERU.

divendres, 1 d’agost del 2008

Cuzco



Aquest gos te gana....


La Marta i la Sara al Crist Blanc de Cuzco.
Plaça D'armes de Cuzco a la nit.



El Crsit Blanc.


El "trio" meravella.



I demà a les 4 de´l matí anem a fer el camí del Salakantay, 5 dies i 4 nits, per arribar al Melic del món, el "Machu Pichu", esperem disfrutar molt i que no sigui massa cansat.....Bueno xiquets estarem de 9 amb vosaltres d'aqui poc.