dimarts, 4 de març del 2008

II Ruta per Bariloche

II ruta per la majestuosa Barilox¡¡¡¡¡

Pampa Linda-Cerro Tronador-refugi Otto Meiling.


Benvolguts amiguets i amiguetes, un cop més hem fet ús del nostre habitual mitjà de transport - -my feed is my only carriage-, oaseasé els nostres estimats peus, pert a realitzar una nova ruta.


ha estat increïble, tot va començar una mika del revés, només arribar va ploure ....mmmm...24 hores seguides i l'única opció va ser estar recollits a la tenda cantant Do, RE, Mi........i esperant que el temps amoinés....Al dia següent un regueram de sol va sortir cap a les 10 del matí i la Marta i l'Aleix montanya amunt.


El nom d'aquest cerro, és per la quantitat de desprendiments que a les seves glaceres s'hi donen, el primer dia des del camp base semblava que el món s'acabava, en dos paraules, im-pressionant.

Vam estar un parell de dies per la muntanyeta, vam acampar al Refugi Otto i a la nit fotia un vent... semblava que veníem directes cap a CAT!!!!! però bueno, les estrelles que es veien des d'allà no tenien preu!!!!!!!!!!!!!!

Hem passat un parell de dies més per Bariloche per descansar les cames i arreglar dents i demà ja marxem cap a XILE!!!!!!! (Isidre: PISCO SOUR A LA TEVA SALUT!!!), directes cap a Valdivia, a banyar-nos a l'Oceà Pacífic!!!

Us deixem uns vídeos de regal amb les vistes que hi havien al refugi Otto, també vam poder grabar un fantàstic exemplar de pingüí....