dilluns, 19 de novembre del 2007

DEl tigre cap al Nord!!!!!!!!!!!!!!!

Un cop vam deixar buenos aires vam pillar un bus (mon dieu! un super bus on et pots estirar i fins i tot et donen de jalar! hauríeu d'haver vist les nostres cares quan el del bus va començar a repartir entrepans!! je je...). Un bus direcció GUALEGUAYCHÚ, us hem de confessar que per aprendre'ns el nom ens va costar uns dies... l'aleix es va aprendre mig nom i jo l'altre mig: i a la terminal vam fer un recital entre els dos... je je...
Gualeguaychú va ser una mica... no sé... podem dir que lo milloret que tenia era un parc gegant al costat del riu... A part d'això un taxista que ens va timar i no ens va portar al càmping que estava obert, però vam dormir en un hostalet molt maco! No hi vam passar ni 24h: vam pillar el bus cap a Colón, amb la intenció d'estar-hi de passada per anar cap a un parc natural... PERÒ AQUEST POBLE ENS HA ATRAPAT!!! hi viuen unes 20.000 persones, és súper tranqui i té un riu preciós... a més a més veiem Uruguay a l'altre cantó del riuet!!! Ah! i mola perquè hi ha tants gossos al carrer que anem tenint mascotes tot el dia: el dia que vam arribar ens van vigilar la tenda dos gossets mentres dormíem (l'aleix els hi va donar jalo i quasi s'hòstien entre ells...), avui hem anat d'excursió i un gos ens volia acompanyar (quan ha vist que fèiem més de 10 quadres ha pirat... pobre, estava cascadet...).
I res, anem pujant... i els argentins flipen de que estiguem per aquí. Les mítiques preguntes: de donde sois? qué hacéis por aquí? i tenim les respostes ja més que sobades... però bueno, els hi mola xerrar!!!!! je je!
un petonet i suerte!!!!
ciao
aleix i marta

2 comentaris:

Unknown ha dit...

M'encanta la foto del gelat! I quina enveja q em feu! He mirat les fotos, i quin bon temps que hi fa!! Perquè aquí l'hivern crec q s'ha flipat i ha arribat abans dhora...i fa una rasca!! Estic segura q comença a ser això de l'escalfament global del planeta...
I nosaltres aquí currant i passant fred i vosaltres alla d vacancetes i amb tirants i menjant gelats! CLAR QUE SÍ!!! Vosaltres sí que en sabeu, guapus!! Seguiu així de productius!

Un petonet!
*NúRiA*

Unai (Alonsotegi, Bizkaia) y Christian ( Sant Cugat, Barcelona) ha dit...

Joder que guais les vostres aventures. recordo la llibertat que es sent en aquests casos i no te preu. Méncanta poden seguir les vostres aventures i saber que esteu bé i sobretot fent el hippie. Només una cosa: aprofiteu al màxim!!!!!!

venga boludos!!!!!