diumenge, 11 de maig del 2008

Tarija

Hola a tothom! Portàvem bastants dies desapareguts, però és que hem estat voltant per uns pobles que no tenien ni electricitat... Després de passar uns dies per la ciutat de Tarija, vam decidir fer una excursioneta per uns poblets propers. Primer vam anar a les llacunes de Tazjará: paisatges desèrtics plens de llames i aus, amb tres llacunes precioses. D'allà vam fer un tros del camí inca cap a Calderilla, un poblet on no hi arriba cap tipus de transport. Tots viuen del camp i d'algun animalet. Si volen anar a la ciutat han de caminar 4 hores pel camí de l'inca fins a Pinos Sud: el camí preciós, encara està bastant decent des que el van construir fa més de 500 anys; ara si l'han de fer cada vegada per anar a la ciutat... Des de Pinos Sud surt una movilitat cap a Tarija, a les 5.30 del matí... és a dir, que avui hem matinat mooooolt. Ja hem comprat bitllets cap a Santa Cruz i ara anem fent temps fins a les 18.30 que és quan surt el bus. A Santa Cruz fa poc hi van fer un referèndum d'Autonomia, vam veure que al Periódico va sortir una notícia i tot, però la veritat és que està tot molt calmat, no patiu!!!!!!!
us enviem molts petonets per tots!!!!

3 comentaris:

mitjonsforadats ha dit...

Hola parella!!
Com esteu? Veiem que seguiu voltant per Bolivia i sembla que esteu molt be! Ens n'alegrem molt! Vaya canya que us esteu fotent! Son molts mesos els que han passat i continueu en plena forma. Aquests ultims dies per la india han estat genials i ara continuarem pujant per la costa oest a veure que tal.
Molts petons pels nostres companys de viatge paral.lel!!!

PD: us voliem encarregar algun kilet de dinamita ACME si us hi cap a la motxilla.

Gemma i Adri

Anònim ha dit...

Ei!!! Sols era per a donar-vos senyals d vida! feia dies q no passava per aqui i he vist q continueu sense parar!! Així m'agrada noiets!

Res, ara és tardissim i he d'anar a dormir, però volia donar-vos un petonet pels dos des d la distància i dir-vos que ho passeu molt i molt b!

Núria M.

Herois ha dit...

Bona experiència!!! Cuideu-vos!!!