divendres, 20 de juny del 2008

Baixant pel Mamoré...

Hola!!!!!!!
ja pensàveu que ens havíem perdut per sempre... doncs no! El que passa és que la nostra travessia pel riu al final ha durat 10 dies!!!! Ha estat una molt bona experiència, tot i que hi havia des que ens volíem pujar per les parets...

Hem estat amb el Norberto (el capità), la Naïr (la seva dona, la cuinera), l'Aldo (nosaltres li dèiem el salvatge...), el Mata, els dos que no parlaven i el jefe (es feia dir "Don Rey", imagineu...). La veritat és que a part de la monotonia del paisatge ens hem distret molt. El riu impressionant: ple de piranyes, dofins de riu, lagartos, tortugues... una fauna... que sort que l'aigua és marró i no es veia res... Ens vam banyar un parell de dies, entre piranyes!!!!!!
ens van dir que les piranyes només ataquen quan hi ha sang o quan estan en llacs; tot i això no estàvem molt confiats i els nostres banys duraven uns 30 segons... sobretot quan una sardineta li va fer un petó a la Marta, que va saltar al vaixell amb una rapidesa increïble....
Dormíem en una hamaca, ens donaven menjar fins a cansar-nos-en i durant el dia llegíem i llegíem mirant les vistes del riu. Han estat 10 dies molt molt tranquils i molt interessants.
Perquè veieu com funciona la tranquilitat boliviana, hi va haver un dia que vam estar descarregant en un port (nosaltres no, els mariners.. jejeje) i a la nit el jefe va estar bevent i bevent i bevent. fins a les 12 del matí del dia següent: mentrestant, la resta de la tripulació esperant a que el senyor es dignés a deixar el got i embarqués per marxar.
SENSE COMENTARIS.......
bueno guapos, tornem a estar a la Paz, aquesta nit anem a Tiwanaku a celebrar l'any nou Aymará, després visitarem el Titicaca i.... cap a Perú!!!!
molts petons per tots i esperem notícies vostres!!!!!

1 comentari:

Nymnia ha dit...

hola guapos!!

Ostres quin viatget! I quina por amb les piranyes! jo segur q no em banyaria pas!!!

Aquí ja ha arribat l'estiu, restem a l'espera de que comencin les barraques, que són ja demà! I res, a posar-nos morenets i aquestes coses!!

Us envio un petó molt dort i que us vagi molt bé! Resto a l'espera de noves notícies!!!