dimecres, 6 d’agost del 2008

Camí de Salkantay a Machu Pichu

SALKANTAY


Amb el "cupo" complert per al camí inka tradicional, hem hagut de fer el Camí Alternatiu per arribar al Machu Pichu. És un camí de 5 dies i quatre nits.

El primer dia, ben d'hora vàrem agafar el bus fins el poble de Mollepata, on ens esperaven el "arrieros", el cuiner i el assistent juntament amb el guia de l'expedició. Erem un grup de 10 aventurers, Londinencs, Txecs, Yueseis i es clar, Catalans.



Així és com vàrem començar a caminar el primer dia, fent un ascens de 2500 metres fins a quasi 4000, fent nit al camp base del Salkantay 6200 i pico metres, amb unes vistes espectaculars i un fred que quasi no vem ni notar, ¡Quins màkines que estem fets! i quin canvi, sopar a taula calentet, no teniem que portar ni tenda ni fogonet, res de res....Anàvem sobrats de forçes jejejeje.


Arribada al punt màxim i celebració massiva

Al dia següent ven d'hora ens vàrem alçar, a les 6 del matí. Un bon esmorzar i camí cap amunt fins al pas del Salkantay a 4800 metres, estavem tant a munt que ni els GPS dels Txecs trobava un satelit per calcular l'alçada.Un bon dinar i cap avall que tenim pressa. Al arribar al campament de la segona nit, després de caminar durant 8 hores, ens varem fer un bany a les termes per relaxar el cos, però nosaltres no podiem ni moure un dit, així que ho vàrem deixar per el matí següent.



Tercer dia i cap avall que fa baixada¡¡¡¡¡¡¡ i a 2000 metres, selva a tuti pleni¡¡¡¡No va ser un dia molt durillo, i al arribar al poble Santa Teresa unes birretes i relax total.
L'últim dia va ser una mica lleig, ja que vàrem tindre que caminar per la via del tren que va fins a Aguas Calientes, però al arribar, ja sabiem que al endemà ens esperava el imponent Machupichu.


En fi, l'excursió ha estat una pasada, la Sara ho ha donat tot i més i ens ha demostrat que els Sant Cugatencs al 100 % de forma, ni malt d'altura ni res de res, La Marta d'aquí poc ja intentarà convèncer a l'Aleix de fer algun 7000 metres i l'Aleix com a peix a l'aigua, pujant i baixant el que li venguin.
En fi, aquest camí ha estat espectacular i ens ha deixat molts i molts bons moments, així com també bons amics. Roger, ets un màquina, ha estat un plaer fer el trek amb Tú, ens veiem a BCN i arrassem a Gràcia.

PABLO: Hello, you have the photos in the link FOTOS PERU.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Buenu, com heu vist he penjat el meu comentari del Salkantay on no tocava... Sóc així de crack amb les noves tecnologíes.
Pos lo dicho, molta sort i ens veiem molt aviat.
Petons.