dilluns, 25 d’agost del 2008

Chachapoyas

Hola siloflipencs!!!!
Estem una altra vegada al Nord del Perú, però aquest cop a la ciutat de Chachapoyas. Després de deixar a la Sara a Lima, vam agafar un d'aquests busos que tant ens agraden de...... 22 hores! sí sí...... Vam arribar ahir al vespre i avui al matí ja ens hem llevat a les cinc! per poder fer unes visitetes...... Hem anat a veure els Sarcòfags de Karajía i la Caverna de Koicta.

Els Sarcòfags eren interessants, però es veien des de molt lluny. I hem hagut de fer unes quantes peripècies per arribar-hi... Us posem una foto, no és de la nostra càmera però és perquè els veieu d'aprop.

La Caverna ens ha agradat molt: ens ha fet de guia un noiet d'uns divuit anys (l'Édgar); hem estat una hora dins i hem vist estalactites i estalagmites (de gegants i de súper fines), hem vist ratpenats, calaveres, ossos, una mòmia, sales gegants... ha estat molt molt interessant! sobretot quan la Marta ha relliscat i quasi acaba amb la boca plena de fang (o de caca de ratpenat....). Encara no ha anat cap arqueòlag a estudiar les restes, però creiem que quan hi vagin fliparan bastant... Ens estem trobant que en aquests països tenen moltíssims jaciments arqueològics però ningú hi inverteix ni un sol, per tant està súper mal conservat, no saben de quan és ni qui ho ha fet, cap turista ho coneix per tant ningú ho visita... vaja, que quan comencin a invertir-hi es descobriran moltes moltes coses. Però bueno, primer esperem que inverteixin amb altres coses perquè els hi cal molt molt!
Bueno guapos, us pengem un parell de fotos de la caverna de Kiocta i us enviem petons gegants! demà anem a veure una súper cascada i demà passat anem a veure una fortificació.

ciao ciao!