divendres, 9 de novembre del 2007

PRIMERA SETMANETA!!!

HOLA!!!
ja hem aterrat, tenim piset,... i fem vidilla bonaerense!! per aquí s'està molt bé, esperant l'estiuet que no acaba d'arribar!
us hem penjat algunes fotillos que hem fet, però la càmera no acaba de funcionar per això hem tardat en donar notícies!!!!
el viatge va ser un momentet (ehem...) i quan vam aterrar a montevideo vam flipar de lo verd que era tot!!! després vam sobrevolar el río de la plata i... vaya pedazo de ciutat que ens esperava! mon dieu! vam flipar una mica, però ara que hi hem estat passejant la veritat eés que no sembla tant. Te moltes zones residencials, però així per visitar tampoc hi ha molt. avui hem esta a la boca ,el barri de colorins (la veritat és que la zona de colorins és la que enesenyen a tot arreu, només hi ha un parell de carrerons, la resta és una mescla entre barri industrial i zona residencial, tot semiabandonat i moooolt descuidat)
és una ciutat plena de contrastos, tant socials com arquitectònics... però bueno, això la fa ser interessant. Ja us anirem passant fotillos pq aneu veient.
Nosaltres ens cuidem molt, ja tenim uns quants kilos de més, entre la carn i la pasta rellena, nem fent!! ah! i la quilmes de litre!! mare meva, vas a un bar, et demanes una birra i te la porten de litre!! quina perdició...
bueno guapos, un petonàs!!!!!!!
marta

1 comentari:

Clara ha dit...

Que guai, jo vindré només per beure birra, jajajaja. Noooo, és broma. Que us enyoro molt i tinc ganes d'anar cap allà per fer-vos abraçades i petonets!!!!
Ei, i compte amb el menjar que sinó la Vila quan torni serà la pilar més agran de la història del Stq!!!
Cuideu-vos molt i escriviu sovint!!!
Petoneeeeets!!!
Clara